Vanspor- Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda?

2. Lig Kırmızı Grup'ta 7. Hafta maçlarının heyecanı Vanspor- Borumspor karşılaşması ile devam ediyor. Çarşamba günü (yarın) saat 14.00'da oynanacak maçın detayları haberimizde.

Spor 28.10.2020 15:20:06 0
Vanspor- Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda?
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL


2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor Çarşamba günü kendi sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Vanspor’da hedef 3 puan. 


Teknik direktör değişikliği ile Serhat Gülpınar’ın takımın başına gelmesi ile Sakaryaspor ve Karacabey Belediyespor karşısında galip gelen Vanspor, Bodrumspor maçında da çıkışını sürdürmek istiyor.
Vanspor bu sezon oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 11 puan toplarken, Bodrumspor ise 6 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bodrumspor’un puanı ize 4.
Peki, Çarşamba günü oynanacak olan Vanspor, Bodrumspor maçı saat kaçta? Hangi Kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı?

VANSPOR- BODRUMSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?
2. Lig Kırmızı Grupta 7. Hafta maçları Çarşamba günü oynanacak. Maç Çarşamba günü saat 14.00’da Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda başlayacak.


MAÇIN HAKEMLERİ KİMLER?
Vanspor’un galibiyet serisini sürdürmek istediği maçı Abdullah Volkan Aydın, Yusuf Şimşek, Yunus Yıldız ve Serkan Gürbüz hakem dörtlüsü yönetecek.


MAÇ HANGİ KANALDA? CANLI YAYINLANACAK MI?
Vanspor’un mutlak 3 puan hedeflediği maç hangi kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı? Bu yıl 2. Lig’e sponsor olan Mislicom tarafından maçlar canlı olarak yayınlanıyor. Vanspor ve Bodrumspor maçının Mislicom tarafından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR