Vanspor, Kardemir Karabükspor’u 2-0’la geçti

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Vanspor, zayıf rakibi Kardemir Karabükspor’u 2-0 mağlup etti.

Spor 10.12.2020 16:19:59 0
Vanspor, Kardemir Karabükspor’u 2-0’la geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL 

Son haftalarda istikrarlı bir oyun ortaya koyan Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspor’u 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Vanspor’un golleri Burhan Arman ve Sedat Cengiz’den geldi. Vanspor bu galibiyetle puanını 28’e çıkararak 2’nci sıraya yükseldi.

Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Yakup Demir, İsmail Güner, Barış Gök, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir, Sefa Küpeli, Cem Özdemir, Burhan Arman, Sedat Cengiz ve Utku Şen onbiri ile çıktı. 

Kardemir Karabükspor ise Ali Osman Çarkacı teknik sorumluluğunda sahaya; Ferhat Yılmaz, Ali Kemal Yılmaz, Ömer Faruk Yılmaz, Cihan Aydın, Furkan Övün, Ömer Çelik, Ahmet Yusuf Erakçağolu, Emre Eser, Melih Berat Arslan, Uğurcan Yasin Tabak ve Serkan Sıkılmaz onbiri ile çıktı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayan karşılaşmayı Önder Turgay Demirbak, Muhammet Ali Doğan, Baykal Tuna ve Feridun Daldaş hakem dörtlüsü yönetti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR