Vanspor Kulüp Başkanı Yenitürk: Herhangi bir transfer yasağımız yoktur

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Yaser Yıldız’ın yapmış olduğu açıklamaların tamamen asılsız olduğunu belirterek, Vanspor’un transfer yasağının olmadığını söyledi.

Spor 11.12.2020 20:27:38 0
Vanspor Kulüp Başkanı Yenitürk: Herhangi bir transfer yasağımız yoktur
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, geçmişte Vanspor’da oynayan herhangi bir futbolcunun alacağının bulunmadığını belirterek, Yaser Yıldız’ın oynamadan para kazanmanın peşinde olduğunu ifade etti.

Yaser Yıldız’ın geçmişinin belli olduğunu belirten Başkan Yenitürk, Uşakspor’da, Afjet Afyonspor'da aynı şeyleri yaptığını vurguladı. Başkan Yenitürk, takıma alınmadığı zaman arkadaşlarının başarısını kabullenemeyen, küfreden, takıma küfreden, küsüp giden böyle bir kişinin camialarında yerinin olmadığını söyledi.

Kulüpte herhangi bir sıkıntının olmadığını ve yollarına emin adımlarla devam ettiklerini söyleyen Yenitürk, kimsenin huzurlarını bozamayacağını belirtti. 

“HERHANGİ BİR YASAĞIMIZ YOKTUR, ÖYLE BİR ŞEY OLMAZDA”

Yenitürk, Yaser Yıldız’ın amacının tamamen kulübü yıpratmak olduğunu belirterek, “Yaser Yıldız’ın açıklamalarını çok dikkate almıyoruz. Çünkü tamamen asılsız şeylerdir. Bizim asla transfer yasağımız yoktur. Açıklamasında söylediği gibi bir futbolcu alacağı da yoktur. Federasyon oradadır. Herhangi bir yasağımız yoktur, öyle bir şey olmazda. Kendisini tehdit etmişim güya. Ağzımdan tek bir kelime dahi çıkmamıştır. Kendisiyle muhatap olmamışım. Bu açıklamaların tamamı iftiradır. Geçmişi belli bir futbolcudur. Uşakspor’da, Afjet Afyonspor’da’ aynı şeyleri yapmış. Burada da aynı şeyleri yapıyor. Oynamadan para almanın peşinde. Hocamızla düşüp, taşındık. Takıma alınmadığı zaman arkadaşlarının başarısını kabullenemeyen, küfreden, takıma küfreden, küsüp giden böyle bir kişinin bizim camiamızda yeri olmaz. Oynamak istiyorsa, kendisine bir hoca tahsis ettik. Sabah ve akşam saatlerinde antrenman yaparak kendini hazır hissettiği zaman yine buyursun gelsin, takımımızda oynayabiliyorsa oynasın. Takımda bir forma mücadelesi vardır. Formayı kim hak ediyorsa hocamız ona şans veriyor. Hocamız adaletten şaşmaz. Bizlerde bunun takipçisiyiz” dedi.

“KİMSE BİZİM HUZURUMUZU BOZAMAZ”

Yaser Yıldız’ın 1,5 milyonluk camiaya yaptıklarının haksız, yalan ve iftara olduğunu söyleyen Yenitürk, “Bunların tamamı ispatlıdır. Herkes TFF’den sorabilir. Bizim kesinlikle transfer yasağımız yoktur. Tesislerimizde herhangi bir eksiğimiz yoktur. Birçok üst ligde oynayan takımlarda bile bulunmayan bir tesisimiz vardır. En güzel yemekler çıkmaktadır. Hijyen konusunda belki de Türkiye’de bizim kadar dikkat eden bir kulüp yoktur. Şuana kadar 3’ü geçen bir covidimiz yoktur. Bütün kulüplerde 5’in üzerinde koronavirüslü futbolcu çıkarken bizde bu sayı 3’ü geçmiyor. Bu saatten sonra hukuk yolu açıktır. Delilleri de sunacağız. Bugüne kadar ona ödediğimiz para bellidir. Ödediğimiz para 250 bin TL civarındadır. Kendisine verilen ceza var. Verilecek cezalar var. Tabii ki bizdeki olan hakkı neyse elbette ki ödenecektir. İyi oynamaya devam ediyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. Herhangi bir sıkıntı yoktur. Kimse bizim huzurumuzu bozamaz. Allah’ın izniyle takımımız hak ettiği yere ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR