Vanspor maçında ilk onbirler belli oldu

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, bugün kendi sahasında Kırklarelispor ile karşı karşıya geliyor. Maçta ilk onbirler belli oldu.

Spor 26.09.2020 16:48:49 0
Vanspor maçında ilk onbirler belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Ligin ikinci haftasında evinde Kırklarelispor karşılaşacak olan Vanspor, 3 puan hedefliyor. Saat 15.00’da başlayacak olan karşılaşmada iki takımında onbirleri belli oldu.

Vanspor Serkan Afacan teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Üzeyir Ergün, Barış Gök, Yakup Demir, Rüştü Hanlı, Abdulkadir Özdemir, Oktay Aydin, Sedat Cengiz, Zafer Şensoy, Utku Şen ve Cihan Halil onbiri ile sahaya çıkıyor.

Vanspor’da yedekler: Sedat Ablak, Sedat Komi, Furkan İnce, Sefa Küpeli, İsmail Güner ve Aras Aydın.

Kırklarelispor ise sahaya; Umut Kaya, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, Kubilay Akyüz, Görkem Bittin, Yunus Emre Yalçın, Mert Sinan Pekesen, Hamza Özdemir, Ersel Aslıyüksek ve Davut Babur onbiri ile çıkıyor.

Kırklarelispor’da yedekler: Kubilay Anteplioğlu, İsmail Ayaz, Atakan Arslan, Emre Balkı, Lütfi Efe Özreisoğlu, Ümit Can Tokcu ve Muhammet Sercan Türkeri.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 15.00’da başlayacak olan karılaşmayı Hasan Kaçar, Birtan Yavuz, Cankut Gönen ve Ömer Kocabey hakem dörtlüsü yönetecek.

Temsilcimiz Vanspor’a, Karklarelispor karşısında başarılar diliyoruz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR