Vanspor maçında ilk onbirler belli oldu

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, bugün deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geliyor. Maçta ilk onbirler belli oldu.

Spor 21.09.2020 11:08:00 0
Vanspor maçında ilk onbirler belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Vanspor, maçta puan veya puanlar hedefliyor. Saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşmada iki takımında onbirleri belli oldu.

İŞTE İLK ONBİRLER VE YEDEKLER

Vanspor Futbol Kulübü Serkan Afacan teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Üzeyir Ergün, Yakup Demir, Rüştü Hanlı, Barış Gök, Oktay Aydin, Abdulkadir Özdemir, Sedat Cengiz, Cihan Halil, Utku Şen ve Zafer Şensoy onbiri ile çıkıyor.

Vanspor’da yedekler: Yasin Davuş, İsmail Güner, Sefa Küpeli, Sedat Komi, Furkan İnce ve Aras Aydın.

Tarsus İdman Yurdu ise Ergün Penbe teknik sorumluluğunda sahaya; Barış Türkmen, Şahin Şafakoğlu, Onur Şirin, Sefa Durmuş, İbrahim Hırçın, Abdussamed Karnuçu, Merthan Çam, Alperen Pak, Samet Eker, Suat Kaya ve Atilla Yıldırım onbiri ile çıkıyor.

Tarsus İdman Yurdu’nda yedekler: Anıl Demir, Alper Ademoğlu, Furkan Çetinkaya, Barka Seres, Nurullah Kaya, Ferhat Duman, Asım Hamzaçebi, Aytaç Öden ve Mahsun Gedikoğlu.

Tarsus İlçe Stadyumu’nda saat 15.30’da başlayacak olan karılaşmayı Necati Selçuk Şahin, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Hüseyin Can ve Ramazan Haymana hakem dörtlüsü yönetecek.

Temsilcimiz Vanspor’a, Tarsus İdman Yurdu karşısında başarılar diliyoruz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR