Vanspor, Serik Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün evinde Serik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Son 4 maçını kazanarak önemli bir çıkışa imza atan Vanspor, Serik Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı.

Spor 3.12.2020 18:25:47 0
Vanspor, Serik Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Ligin 13. Haftasında evinde Serik Belediyespor’u konuk eden Vanspor, 2 kez öne geçtiği maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Vanspor’un golleri Utku Şen ve Sedat Cengiz’den gelirken, Serik Belediyespor’un golleri ise Ercan Şirin ve Murat Gürbüzerol’dan geldi.

Vanspor, Serik Belediyespor galibiyetiyle puanını 25’e yükseltti.

Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Bekir Demircan, Rüştü Hanlı, Yakup Demir, Barış Gök, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir, Sefa Küpeli, Oktay Aydin, Burhan Arman, Sedat Cengiz ve Utku Şen onbiri ile çıktı. 

Serik Belediyespor ise sahaya; İbrahim Demir, Ercan Şirin, Yusuf Çelik, Murat Gürbüzerol, Sinan Kalaycı, Gökay Eser, Yusuf Onur Arıkan, Abdulsamet Burak, Sefa Narin, Emre Bekir ve Erkan Şahin onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayan karşılaşmayı Volkan Şeker, Emre Aslan, Servet Bozkurt ve Erdal Yılmaz hakem dörtlüsü yönetti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR