Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Galibiyeti hak ettik

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar Karacabey Belediyespor maçını değerlendirerek, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Spor 24.10.2020 11:33:24 0
Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Galibiyeti hak ettik
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Zor bir deplasmanda iyi bir oyun ortaya koyarak galip geldiklerini belirten Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, futbolcularının Karacabey Belediyespor karşısında iyi mücadele ettiğini belirtti.

Karacabey Belediyespor’a önemli pozisyonlar vermediklerini ve birçok önemli pozisyona girdiklerini belirten Gülpınar, amaçlarının sahaya iyi bir oyun yansıtmak olduğunu söyledi.

“HAK ETTİĞİMİZ GALİBİYETİ ALDIK”

Van Postası Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, “Karacabey maçı zor bir maçtı. Sonuçta rakibimiz uzun süredir iç sahada kaybetmeyen bir takımdı. Beraber oynamaya alışmış bir takım. Fiziksel anlamda da iyi bir takım vardı karşımızda. Belki ligin en çok koşan takımlarından biriydi. Zor bir deplasmandı. Onlarda geçtiğimiz hafta deplasmanda mağlup olmuşlardı. Onunda vermiş olduğu motivasyonla zor bir maç bizi bekliyordu. Biz hafta içi yaptığımız antrenmanlarla fiziki anlamda maça iyi hazırlandık. Oyuncularımıza mental anlamda da rakibin eksiklerini, iyi yönlerini anlattık. Çocuklarda sağ olsunlar çok iyi şekilde bunu sahaya yansıttılar. İkinci yarının başında golü bulduk. Daha sonra 2-3 tane net pozisyon bulduk. Rakibinde 1-2 tane pozisyonları oldu. Sonuçta çok ta pozisyon vermeden iyi bir maç oynadık ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Bizim adımıza deplasmanda kazanmak önemliydi. Geçen haftaki Sakarya maçından sonra galip gelmek önemliydi. Takımımızda halen yüzde yüz hazır olmayan futbolcular var. Saha içinde en iyi mücadeleyi verebilecek olan futbolcuları oynatıyoruz. Bazılarını sonradan oyuna sokuyoruz. Amacımız iyi bir oyun sahaya yansıtmak. Futbolcularımızda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR