Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar; Tek hedefimiz galibiyet

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, yarın kendi sahalarında konuk edecekleri Tetiş Yapı Elazığspor karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Spor 18.11.2020 16:48:45 0
Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar; Tek hedefimiz galibiyet
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Yarınki Tetiş Yapı Elazığspor maçına iyi hazırlandıklarını ve takımda morallerin üst seviyede olduğunu söyleyen Teknik Direktör Serhat Gülpınar, hedeflerinin 3 puan alarak 3’te 3 yapmak olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Pendikspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve 5-3 gibi net bir skorla maçı kazandıklarını belirten Serhat Gülpınar, devre arasına kadar toplaya bildikleri kadar puan toplayacaklarını söyledi.

“TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET”

Elazığspor’un iyi bir takım olduğunu belirten Gülpınar, “Elazığspor takımı da genç oyuncuları, yetenekli oyuncuları olan bir takım. Bulunduğu konumu hak etmeyen tehlikeli oyuncuları var. Özellikle 4 maçta galip gelmişler. Bu maçların 3’ncü deplasmanda kazanmışlar. Buda deplasmanda ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu gösteriyor. Yaptığımız analizlerde belli bir oyun planları var ve ona sadık kalmaya çalışıyorlar. Koşan, mücadele eden bir takım. Çok kolay bir maç olacağını düşünmüyoruz. Ama tabi önemli olan rakipten ziyade bizim ne oynayacağımız. Hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah yarın ki karşılaşmadan da 3 puan alırsak 10-11 günlük bir ara var. O araya hem moralli hem de hedefe daha yaklaşmış bir şekilde girmek istiyoruz. Yarın tek hedefimiz galibiyet” dedi.

“3’TE 3 YAPMAK İSTİYORUZ”

Takımda morallerin yerinde olduğunu söyleyen Gülpınar, “Takımımızda moraller şuan yerinde. Son 3 maçta 3’te 3 hedefliyorduk. Bunun 2’sini gerçekleştirdik. Önemli olan son basamağını da doğru şekilde çıkabilmek. Bizim burada öncelikli olarak oturtmaya çalıştığımız belli bir oyun planı ve oyun kalitesinin altına düşmemek. Son iki maçımızda Mamak ve Pendik karşısında bunu doğru yaptık. İnşallah yarınki maçta da bunu sahaya yansıtabilirsek hem mücadele, hem de oyun kalitesi anlamında sonuçta geldiği zaman bizim hedeflediğimiz oyun planında, oyun kurgusunda, oyun mantalitesinde olmuş olacağız diye düşünüyorum” diye konuştu.

“ALTERNATİFLİ OLMASA DA İYİ BİR KADROMUZ VAR”

Takımlarının halen kafalarındaki gibi %100 hazır olmadığını söyleyen Gülpınar, “İlk geldiğimiz zaman söylemiştim. Bizim biraz zamana ihtiyacımız var. Şuan tam anlamıyla hazır mıyız? %100 kafamızdaki gibi hazır değiliz. Sakatlıklar oluyor, koronavirüs oluyor, cezalar oluyor. Sadece sizinle alakalı da olmuyor. Ligin genelinde şuana kadar 11 maç oynamışız ama biz takımın başında 1’i kupa olmak üzere 7 maça çıkmışız. Süreç anlamında baktığımızda 1 aylık bir süreç var. 1 aylık bir süreçte normalde bizim gibi takımların hazırlanması için olması gereken bir süreç. Ligi bir kenara bırakalım, hazırlık kampında bile en az 6-8 hafta geçirmeniz gerekiyor. Biz hem takımı hazırlamaya, hem fiziksel kalitesini bir yere çekmeye hem de oyun planını oturtmaya çalışıyoruz. Bu arada da 3 günde bir maç oynuyoruz. Bunlar hakikaten çok kolay şeyler değil. Burada en önemli şey oyuncuların öz verisi, iyi niyetli ve bizim verdiklerimizi almaya çalışan bir kafa yapısında olması. Buda işin açıkçası işimizi biraz daha kolaylaştırdı. Zaten çok alternatifli olmasa da iyi bir kadromuz var. Devreye kadar alabildiğimiz kadar en yüksek puanları alıp daha sonra bize faydası olacak oyuncuları da kadroya kattıktan sonra sezon sonuyla alakalı hedefleri daha netleştirebiliriz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR