Vanspor, Turgutluspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün evinde ligin güçlü takımlarından Turgutluspor ile karşı karşıya geldi. Vanspor, zorlu rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak 3-0 galip gelmeyi başardı.

Spor 14.12.2020 10:46:56 0
Vanspor, Turgutluspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ

Son haftalarda ortaya koyduğu oyunla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Vanspor, zorlu rakibi Turgutluspor’u da 3-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Serhat Gülpınar’ın göreve gelmesiyle birlikte farklı bir oyun anlayışı ortaya koyan Vanspor, hedefe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Turgutluspor karşısında 90 dakika boyunca üstün bir futbol ortaya koyan Vanspor, Sedat Cengiz ve Utku Şen’in kaydettiği gollerle rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Son haftalarda Utku ve Sedat’ın attığı gollerle rakiplerini mağlup etmeyi başaran Vanspor, Turgutluspor karşısında da bu iki futbolcusunun ayağından bulduğu gollerle galip geldi. Vanspor bu galibiyetle puanını 31’e yükseltti.

Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, İsmail Güner, Yakup Demir, Barış Gök, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir, Sefa Küpeli, Oktay Aydin, Burhan Arman, Sedat Cengiz ve Utku Şen onbiri ile çıktı. 

Turgutluspor ise sahaya; Fatih Demirbilek, Mete Sevinç, Süleyman Özdamar, Talha Yazgan, Marvin Sinan Büyüksakarya, Samet Günhan, Muhammed Rıdvan Özdemir, Burak Yılmaz, Mithat Yaşar, Muhammet Haşim Çoban ve Koray Kılınç onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 12.00’da başlayan karşılaşmayı Batuhan Gültek, Mehmet Şengül, Burak Sami Şad ve Engin Atmaca hakem dörtlüsü yönetti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR