Vanspor Utaş Uşakspor’la karşılaşacak

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Van Spor Futbol Kulübü yarın (Çarşamba) 13.30’de Utaş Uşakspor’a konuk oluyor.

Spor 19.02.2020 14:36:21 0
Vanspor Utaş Uşakspor’la karşılaşacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Spor Futbol Kulübü, Bodrumspor'a 5-1, Kahramanmaraşspor'a 1-0 yenilerek mağlubiyet serisini sürdürdü. Geçtiğimiz hafta sonu Vanspor FK evinde konuk edeceği Velimeşespor karşılaşması olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Van Spor Futbol Kulübü, ligin 24. haftasında 19.02.2020 çarşamba günü 13.30’da Utaş Uşakspor’la karşı karşıya gelecek.
Uşak 1 Eylül Stadyumunda Çarşamba saat 13.30'da 36 puanla 7. Sırada yer alan Vanspor, 31 puanla 11. Sırada bulunan Utaş Uşakspor karşılaşmasında galibiyeti hedefliyor.  

VANSPOR‘LU FUTBOLCULAR’DAN VELİMEŞE MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMA
İki hafta üst üste mağlup olan Vanspor FK oyuncuları sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz 2 haftalık süreçte alınan mağlubiyetler hepimizi çok üzmüştür.

Hafta sonu yapılacak Velimeşespor karşılaşması kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Nasıl buraya kadar hep birlikte getirdiysek, bundan sonra da birlikte götürebiliriz. Daha önce de yaşadığımız sıkıntılı süreçten Taner Taşkın’ın gelişi ile çıkıp şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstermiştik. Şu an için de sadece avantaj kaybettik. Şampiyonluk veya en kötü ihtimal Play Off için önümüzde 12 haftalık bir süreç var. Biz hocamız ile tekrar çıkış yakalayacağımıza inanıyoruz. Ve bize inanan güvenen herkesi destek olmaya davet ediyoruz. Gün birlik olma günü.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR