Sütçü Kenan, engelli bireyleri konuk etti

Van'ın önde gelen kahvaltı salonu işletmecilerinden Sütçü Kenan, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli dernek temsilcileri ve engelli bireyleri kahvaltı salonunda misafir etti.

Van 15.12.2023 14:28:00 0
Sütçü Kenan, engelli bireyleri konuk etti
Tarih: 15.12.2023 14:28 Güncelleme: 15.12.2023 14:30

Dünya Engelliler Günü vesilesi ile Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu'nda bir araya gelen Van'daki engelli dernek başkanları sıcak bir sohbet imkânı buldu.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, engelliler haftası dolayısıyla kendilerini misafir eden Sütçü Kenan'a teşekkürlerini iletti.

Baykara, "Bizler bugün belki birçok engelli bireyi burada misafir etmek isterdik. Fakat tüm üyeleri temsilen engelli STK başkanları burada bir araya geldi. Bu kahvaltı programına, Van Zihinsel Engellilere ve Yeşeren Umutlar Dernek Başkan Vekili Zehra Kasapoğlu ve Kader Oğuz, Van Görme Engelliler Derneği Başkanı Mail Tam ve Başkan Vekili Van Gölü Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şahabettin Kayhan ve Eğitim Sekreteri Rahmi Erdoğan, Van İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği Başkanı Filiz Yörükoğlu ve Başkan Vekili, Van Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Fazıl Bor ve yönetim kurulu üyesi ve bendeniz Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara katılım sağladık. Bu duyarlılıklarından dolayı Sütçü Kenan'a ve çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu İşletmecisi Kenan Coşkun ise, her zaman için engelli bireylerin yanında olduklarını, bundan sonra da imkânlar ölçüsünde katkı ve destek sunacaklarını dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: Sütçü Kenan engelli bireyleri konuk

YAZARLAR