Trabzonspor'un Yıldızlarla Bezeli Kadrosu Macar Sahnesinde: Szeged Csanad'la Sınav Zamanı!

Yeni sezona moralli hazırlanıyor. Trabzonspor'un hazırlık maçı detayları.

Van 11.07.2024 00:52:06 0
Trabzonspor
Tarih: 11.07.2024 00:52

KARADENİZ FIRTINASI SAHAYA İNİYOR: HAZIRLIK MAÇI YAYIN BİLGİLERİ

Transfer sezonunda önemli imzalar atan Trabzonspor, yeni sezonun hazırlıklarını Macaristan'da yoğun tempoyla sürdürüyor. Karadeniz ekibi, heyecanla beklenen ilk hazırlık maçında Szeged Csanad takımıyla karşı karşıya gelecek. Abdullah Avcı'nın gözde yeni isimlerine şans tanıyıp tanımayacağı ise futbol severlerin merak konusu. Ayrıca Trabzonspor, ikinci bir hazırlık mücadelesinde ise Sırbistan'ın Zeleznicar Pancevo takımına karşı mücadele edecek. Peki Trabzonspor'un hazırlık maçlarını izlemek mümkün mü? İşte karşılaşmanın tüm detayları…

GÜÇLÜ TRANSFERLERLE GÜÇLENEN KADRO

Süper Lig hazırlıklarına erken başlayan Trabzonspor, Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Denis Draguş, Borna Barisic ve John Lundstram gibi isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekti. Hem taktik hem de fiziksel anlamda yeni sezona en iyi şekilde hazırlanan Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı yönetimindeki performansıyla merak uyandırıyor. Futbol tutkunları ise takımın yeni yıldızlarının sahada nasıl bir uyum sergileyeceklerini ve maçın hangi kanalda olacağını araştırıyorlar.

İLK TEST MACAR RAKİBE KARŞI

Trabzonspor'un hazırlık sürecindeki ilk ciddi sınavı Macaristan temsilcisi Szeged Csanad ile olacak.

Trabzonspor - Szeged Csanad karşılaşması 10 Temmuz Çarşamba günü Türkiye saati ile 19.30'da start alacak. Ancak futbolseverleri üzecek haber, karşılaşmanın herhangi bir yayıncı kuruluşta gösterilmeyecek olması. Maçın sonuç ve performansa ilişkin detaylarını karşılaşma sonrası öğrenmek mümkün olacak.

DAHA FAZLA HAZIRLIK MI? EVET, SIRBİSTANLA BİR MAÇ DAHA!

Öte yandan, ikinci bir hazırlık maçı için Sırbistan'ın Zeleznicar Pancevo takımıyla da mücadele edecek olan bordo-mavililer, bu karşılaşmayı 14 Temmuz Pazar gününde gerçekleştirecek.

YENİ SEZON ÖNCESİ ÉKIPTEN BEKLENTİLER YÜKSEK

Trabzonspor taraftarları ve futbolseverler; Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Denis Draguş, Borna Barisic, John Lundstram gibi eklenen yeni isimleri heyecanla takip ediyor. Kadrosunu güçlendiren Trabzonspor'un yeni sezonda neler yapacağı beklenti içinde bekleniyor.