Vali Balcı'dan Van'daki YİKOB yatırımları değerlendirme toplantısı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı Van Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığını (YİKOB) ziyaret ederek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Van 5.07.2023 23:12:23 0
Vali Balcı
Tarih: 05.07.2023 23:12

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı YİKOB yatırımları değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı ile ilgili olarak Van Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Valimiz Sayın Ozan Balcı, Van Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığını (YİKOB) ziyaret ederek değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıya başkanlık eden Valimiz, kamu hizmetlerinin daha iyi yürütülmesi için YİKOB tarafından yapılan, devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili Vali Yardımcısı Sn. Furkan Duman’dan bilgi aldı.” İfadeleri kullanıldı.

Toplantıda; Tekstil kentte yapımı devam eden fabrikalar, Kırsal mahallelerde yapılan 100 Yaşam Merkezi Kütüphaneler, Sınır güvenliği için yapılan yatırımlar, Karakollara yapılan yatırımlar, Kimsesiz kadınlar için 50 konut projesi, Akdamar Adasının bakım ve onarımı, Van Kalesinin aydınlatılması, Başkale, İpekyolu ve Tuşba hükümet konaklarının inşaatındaki son durum, YYÜ yerleşkesindeki Tıbbiye Camiindeki çalışmalar, Bedesten Çarşısı yapımı, Olgunlaşma Enstitüsü binasının inşası gibi Van'ın kalkınması için yapılan yatırımların değerlendirilmesi yapıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR