Vali Ozan Balcı mülki idare amirleri ile Van’daki çalışmaları masaya yatırdı

Van Valisi Dr. Ozan Balcı Van’da yapılan çalışmaları süreçleri hakkında bilgi almak ve değerlendirmek amacı ile mülki idare amirleri ile bir toplantı yaptı.

Van 8.11.2022 20:52:00 0
Vali Ozan Balcı mülki idare amirleri ile Van’daki çalışmaları masaya yatırdı
Tarih: 08.11.2022 20:54

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

Van’da göreve başladığından bu yana dur durak bilmeden çalışan ve kurumların kapasitelerini zorlayarak başarılı hizmetler üretmeye çalışan Van Valisi Dr. Ozan Balcı, yapılan ve yapılması gereken çalışmaları düzenlediği toplantıda masaya yatırdı.

Van Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Van Valisi Dr. Ozan Balcı Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri M. Fatih Çelikel, Vali Yardımcıları ve merkez ilçe kaymakamlarının katıldığı belirtildi.

Toplantıda Van’da Eğitim, Spor, Kültür ve Turizm, Sağlık, Tarım, Altyapı, Ticaret, Sanayi ve Teknoloji, Ulaşım, İletişim, Enerji, Sosyal Destek Hızır Projesi, Kadın ve Aile Hizmetleri gibi bir çok alandaki yatırım ve hizmetler görüşüldü.

Vali Balcı toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “İlimizin imarı, ihyası, inşaası, vatandaşlarımızın refah ve huzuru için hayatın her alanına dokunarak, el birliğiyle yılmadan, yorulmadan aşkla ve şevkle çalışacağız. Van'ımızı kalkındıracağız" dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR