Van Amatör Liginde Gol Yağmuru: Erciş'in Zirve Yürüyüşü Sürüyor, İpekyolu Grup Liderliğini Kaptırmıyor!

Van Amatör Ligi, goller ve heyecan dolu maçlarla yeni haftayı bekliyor.

Spor 26.03.2024 12:36:00 0
Van Amatör Liginde Gol Yağmuru:  Erciş
Tarih: 26.03.2024 12:36 Güncelleme: 26.03.2024 12:39

A Grubu liderini koruyor. 

Van Amatör Lig A Grubu'nda heyecan dolu 16. hafta maçları, futbolseverlere keyifli anlar yaşattı. Erciş Gençlik Belediyespor, kendi sahasında karşılaştığı Özalp Gençlikspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek 38 puanla liderliğini sürdürdü. Bu galibiyet, A Grubu'nda şampiyonluk yolundaki iddiasını kuvvetlendirdi.

B GRUBU ŞAMPİYONUNU BULDU

B Grubu'nda ise sezonunun son hafta maçlarında İpekyolu Belediyespor, Altay Eğitim Kültürspor ile golsüz beraberlikle yetindi. Ancak bu sonuç, İpekyolu Belediyespor'un 36 puanla grubunu lider tamamlamasına engel olmadı.

BOL GOLLER VE MÜCADELELER

Van Amatör Lig'deki mücadeleler, her hafta futbol tutkunlarının heyecanla takip ettiği karşılaşmalara sahne oluyor. Bu hafta da goller ve çekişmeli maçlar eksik olmadı. A Grubu'nda Erciş Gençlik Belediyespor, liderliğini gol farkıyla pekiştirirken, B Grubu'nda ise İpekyolu Belediyespor'un şampiyonluğu camiasını sevince boğdu.

A GRUBUNDA HÜKMEN GALİBİYETLER

Birçok takımın mücadele ettiği A Grubu'nda İlvanspor ve Erciş Örenespor, rakiplerinin ligden ihraç edilmesi sebebiyle hükmen galibiyetler almış oldular. Van Yolspor ise 27 puanla dördüncü sırada yer alan dengi olan Van Kartalspor ile 2-2 berabere kaldı.

B GRUBU KAPANIŞ MAÇLARI

B Grubu'nda ise İpekyolu Belediyespor ve Altay Eğitim Kültürspor arasındaki zirve mücadelesi 0-0 sonuçlandı. Ayrıca, Tuşba Gençlik Merkezispor sahasında Erciş 1 Nisanspor'u 4-2 mağlup ederek futbolun keyifli yüzünü sergiledi.

GELECEK HAFTANIN MAÇLARI MERAKLA BEKLENİYOR

Van Amatör Lig A Grubunda gelecek hafta maç programı henüz belirlenmemişken, futbolseverler takımların mücadelelerini ilgiyle bekliyor. Lider Erciş Gençlik Belediyespor'un Erciş Örenespor ile deplasmanda oynayacağı maç merakla beklenirken, diğer takımların da puan durumu üzerindeki etkisi takip ediliyor.

Van Amatör Ligi, goller ve heyecan dolu maçlarla yeni haftayı bekliyor. Her iki grupta da yaşanan gelişmeler ve alınan sonuçlar, Van'da futbolseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR