Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Çelikel basın mensuplarıyla bir araya geldi

İki ay önce Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Mehmet Fatih Çelikel, Van’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Van Büyükşehir 5.07.2021 12:02:44 0
Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Çelikel basın mensuplarıyla bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00


Daha önce Muradiye Kaymakamı olarak da görev yapan Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel basın mensupları tanışmak amacı ile Kocaeli Parkın’da kahvaltıda buluştu. 
Basın mensupları ile tek tek tanışan Genel Sekreter Çelikel, hizmet ve göreve bakış açısını anlattı. Şaka ve esprilerle sohbet havasında geçen toplantıda faaliyetlerinde basının vereceği desteğin önemine değindi. 

“VANLININ MUHABBETİNE HİZMETLE KARŞILIK VERİYORUZ”
İkinci kez görev nedeniyle geldiği Van’da muhabbetle karşılandığını ifade eden Çelikel, “İki ay önce Van Büyükşehir Belediyesine Genel Sekreter olarak görevlendirildim. Van’ı biliyoruz bu bizim için büyük bir avantaj, daha önce Muradiye ilçesinde üç yıl görev yaptım. Tekrar şehrimize geldiğimizde hoş muhabbetle karşılandık. Biz de bu güzel karşılanmaya karşı mahcup olmamak için, elimizden gelen ne varsa, gecemizi gece gündüz demeden şehrimize değer katmaya, bu şehri daha yaşanılabilir hale getirmeye, kent kültürüne sahip bir şehir haline dönüştürmek için  büyük bir çaba ve gayret içesinde olacağız” dedi.

BASIN MENSUPLARINDAN DESTEK İSTEDİ
Konuşmasında basın mensuplarının vereceği desteği önemsediğine söyleyen Çelikel, “Van Büyükşehir Belediyesi olarak Van’a ve Vanlıya verdiğimiz hizmetleri yaparken basın mensuplarının bizlere desteği önemli. Van’daki yerel ve ulusal basın bizim önemli bir gücümüz. Gerek kendimizi ifade etme anlamında, gerekse yapmış olduğumuz hizmetleri anlatma anlamında bizim için çok önemli. Dolayısıyla biz olabildiğince sizlerle bir araya gelmeye çalışacağız. Hem sizleri dinlemek, hem yapacaklarımızı ifade etmek, hizmetlerimizi ve projelerimizi halkımıza sizler aracılığı ile anlatmak isteriz” diyerek basınla işbirliğinin önemine dikkat çekti.

“YAPICI ELEŞTİRİLERLE HİZMETLERİMİZİ DESTEKLEYİN”
Eksikliklerin yapıcı bir şekilde eleştirilmesinin verilen hizmet kalitesini ve başarı oranını yükselteceğini belirten Çelikel, “Şehrimizde Allah’ın izniyle güzel şeyler yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bu nedenle ciddi bir yoğunluk içerisindeyiz. Projelerimiz ile ilgili kısa, orta ve uzun vadeli olacak şekilde planlamalarımız var. Hayırlısıyla bunları sırasıyla hayata geçirmeye başladığımızda hep birlikte keyfini yaşayacağız ve Van’a değer kattığını göreceğiz. Bu noktada basın mensupları olarak destekleriniz bizim için önemli. Yapıcı anlamda, iftira niteliği taşımayan her türlü eleştiriye açığız. Çalışmalarımız sırasında belki atladığımız, gözden kaçırdığımız, farkında olmadan yanlış yaptığımız şeyler olabilir. Eleştiriler Kimden gelirse gelsin, biz yapılan eleştirileri ciddiye alıp buna yönelik atmamız gereken adımları atacağız, gereğini yapacağız” dedi.

“KISA İŞ MEVSİMİNDE ÇOK HİZMET ÜRETMEK İSTİYORUZ”
Daha önce Van’da görev yaptığına da değinen Çelikel, “Van’da daha önce kaymakamlık görevim nedeniyle uzun bir zaman geçirdim.  Van’ı biliyor ve tanıyorum, bu da benim için avantaj, bu vantajı  yapacağımız çalışmalarda başarıya dönüştürüyoruz.  Van hizmete çok ihtiyacı olan bir şehir, biz de elimizden geldiğince aksaklıkları giderip daha çok hizmet ederek, halkımızı memnun etmeye çalışacağız.  Malum şehrimizde arazide ve dışarıda yapılan iş süreçleri, iklim nedeniyle uzun değil. Kısa sürede maksimum seviyede tempolu ve yoğun bir şekilde çalışarak sezonu verimli bir şekilde tamamlamak istiyoruz.” Diyerek Van’ın yaşanılası güzel bir şehir olduğunu ve yaptıkları çalışmalar ile daha da güzelleşeğini söyleyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR