Van Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde hummalı çalışma

Van Büyükşehir Belediyesi’nin prestij cadde projeleri kapsamında Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yenileme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Van Büyükşehir 22.10.2020 15:50:30 0
Van Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde hummalı çalışma
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in talimatıyla Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Asfalt kazıma işlemi tamamlanan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde kaldırımlar yeniden düzenleniyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen prestij cadde projelerinden biri olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde hummalı bir çalışma yürüten Van Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli caddelerinde ekonomik yaşamı hareketlendirme ve modern bir görünüm sağlama çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen prestij cadde projelerinden biri olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde Van Büyükşehir Belediyesi Soydan Kavşağı’ndan, Kültür Kavşağı’na olan etabı yeni görünümüne kavuşturacak.

Milli Egemenlik Caddesi’ni yeni görünümüne kavuşturan Van Büyükşehir Belediyesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Sebze Hali Caddesi ve Maraş Caddesi’nde ise çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR