Van Kültüryolu Festivali'nde Oğuzhan Koç Coşkusu

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin bu yılki altıncı durağı olan Van Kültür Yolu Festivali’nin ilk gününde Oğuzhan Koç coşkusu yaşandı.

Van 30.06.2024 14:16:22 0
Van Kültüryolu Festivali
Tarih: 30.06.2024 14:16

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin bu yılki altıncı durağı olan Van Kültür Yolu Festivali’nin ilk gününde Oğuzhan Koç coşkusu yaşandı. Ünlü sanatçı, şarkılarını binlerce Vanlı ile hep bir ağızdan söyledi.

 

Türkiye Kültür Yolu Festivali rotasına bu yıl ilk kez katılan Van’da festival dün (29 Haziran) büyük ilgiyle başladı. Festival kapsamında  sevilen sanatçı Oğuzhan Koç, Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlenen konserde Vanlılarla buluştu. “Aşk Beni Yendi, Kimseler Bulamasın Bizi, Ayy, Yüzük, Bu Nasıl Aşk, Küsme Aşka, Gül ki, Yoksa Yasak, Yalanı Bırak” gibi onlarca hit şarkısını meydanı dolduran onbinlerce kişiyle birlikte seslendiren Oğuzhan Koç, 2010 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar’da sahnelenen bir parodi için bestelediği “Domuz Gribi” şarkısını da hayranlarının büyük ısrarı üzerine söyledi. Hayranlarının şarkıyı ısrarla istemesine çok şaşıran ünlü sanatçı, “100’den fazla şarkım var, en coşkulu bunu söylediniz” dedi.

 

Konserde “Şeker Yesinler”, “Yanıyorum Yanıyorum”, “Bahçe Duvarından Aştım” gibi sevilen türküleri de seslendiren Koç, alandaki coşkuyu doruğa çıkardı.

 

Asla unutamayacağım bir konser

Oğuzhan Koç, uzun zamandır bu kadar büyük coşku görmediğini belirterek, “Asla unutamayacağım bir akşam oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na yıllar sonra bizi bir araya getirdiği için teşekkür ederim” dedi.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


YAZARLAR