Tarih: 06.07.2024 12:52

Van Milli Eğitim Müdürü Aras, Çaldıran ve Muradiye'nin Eğitim Rotasında!

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras Çaldıran ve Muradiye İlçelerinde bir dizi ziyarette bulundu. 

VAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİNDE

Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, Van'ın Çaldıran ve Muradiye ilçelerinde bir dizi önemli ziyaretlerde bulundu. Bu kapsamda Çaldıran ve Muradiye İlçe Milli Eğitim Müdürlerini ziyaret eden Mehmet Nurettin Aras, ilçelerde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

ÇALDIRAN KAYMAKAMI İLE EĞİTİM ÜZERİNE GÖRÜŞME

Aras'ın ilçelerdeki incelemeleri sırasında Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker'i de makamında ziyaret ettiği bilgisi paylaşıldı. Gerçekleşen bu ziyarette ilçedeki eğitim faaliyetleri hakkında değerlendirmeler yapılırken, ilgili çalışmalar da masaya yatırıldı.

 

MURADİYE KAYMAKAMI İLE BULUŞMA

Ayrıca, Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan ile de bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Aras, benzer şekilde ilçede yürütülen eğitim faaliyetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

 

ÇALDIRAN VE MURADİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM HEDEFLERİ VE PROJELERİ ÜZERİNE

Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, ziyaretleri kapsamında Çaldıran ve Muradiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine de uğradı. Bu ziyaretinde, ilçede gerçekleştirilen eğitim çalışmaları ve projeleri ile ilgili detaylı bilgiler edindi. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri yöneticileri ile bir araya gelen Aras, eğitim alanındaki mevcut durum ve gelecek planlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

 

ÖĞRETMENEVLERİ İNCELEME

Ziyaretlerinin son ayağında Aras'ın Çaldıran ve Muradiye Öğretmenevi ve ASO Müdürlüklerinde de inceleme yaptığı bildirildi. Bu çerçevede, öğretmenevlerinin çalışma şartları ve verdikleri hizmetler hakkında bilgiler edinildi. Mehmet Nurettin Aras, öğretmenevlerinin genel durumunu ve varsa eksikliklerinin giderilmesi yönünde gerekli raporları yetkililerden talep etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —