Van Valisi Balcı Çatak Bilişim Merkezini açtı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Bilişim Merkezi açılışına katılmak üzere geldiği çatakta bir dizi ziyarette bulundu.

Van 9.10.2023 16:45:28 0
 Van Valisi Balcı Çatak Bilişim Merkezini açtı
Tarih: 09.10.2023 16:45

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı Çatak’ta katıldığı Bilişim Merkezi açılış töreninin ardından, Çatak Belediye Başkanlığını ve Çatak Aile Destek Merkezini ziyaret etti. Öğretmenlerle bir araya gelerek hasbihal etti.

ÇATAK BELEDİYESİNE ZİYARET
Vali Dr. Ozan Balcı, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

 

AİLE DESTEK MERKEZİNE ZİYARET
Vali Dr. Ozan Balcı, Çatak ilçesi ziyaret programı kapsamında Aile Destek Merkezi'ni de (ADEM) ziyaret etti.

Ziyarette açılan müzik, resim, tiyatro, el sanatları gibi kurslarda inceleme yapan Van Valisi Dr. Ozan Balcı, “Kadınlarımızın sosyal hayata katılımını sağlamak, meslek öğrenip ev ekonomilerine katkı sunmaları için ilimiz genelinde 100 ADEM açtık. Kadınlara önem veriyoruz. İhtiyaç halinde yeni ADEM’ler açacağız” dedi.

 

 

ÇATAK BİLİŞİM MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI
Vali Dr. Ozan Balcı, Çatak Kaymakamlığı tarafından hizmete hazırlanan Bilişim Merkezi’nin açılışını yaptı. Bilişim merkezi hakkında ilçe Kaymakamı Sercan Sakarya’dan bilgi aldı.

 

ÖĞRETMENLER İLE BİR ARAYA GELDİ
Eğitim ve öğretime büyük önem veren, bu yönde yaptığı çalışmalar ile öne çıkan Vali Dr. Ozan Balcı, Çatak ziyareti kapsamında ilçede görev yapan öğretmenlerle de bir araya geldi. Öğretmenler ile hasbihal eden Vali Dr. Ozan Balcı, öğretmenlerin taleplerini dinledi. 

 


 


YAZARLAR