Van Valisi Balcı'dan Konservatuvar ve Kütüphane Ziyareti

Konservatuvarı ve kütüphaneyi ziyaret eden Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı'dan kültür sanata tam destek!

Kültür Sanat 19.03.2024 23:58:00 0
Van Valisi Balcı
Tarih: 19.03.2024 23:58 Güncelleme: 20.03.2024 12:38

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van'ın kültür ve sanat hayatına destek. Vali Dr. Ozan Balcı, beraberinde Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Özvan ile birlikte, kısa bir süre önce faaliyete geçen Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarını ziyaret etti.

VALİ BALCI'DAN MÜZİK EKİBİNE ÖVGÜ

Ziyarette konservatuvar bünyesindeki müzik ekibinin bir konserini dinleme fırsatı bulan Vali Balcı, konservatuvarın Van'ın kültür ve sanatına katkısıyla beraber çocukların ve gençlerin kişisel gelişimlerine de büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

SANATIN HER DALINA DİKKAT

Vali Balcı, konservatuvarın tiyatro, müzik, resim ve halk oyunları bölümlerini gezerek eğitimcilerle sohbet etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Sanatın farklı alanlarında eğitim gören öğrencilerle de ilgilenen Valimiz, yapılan çalışmaları yakından inceledi.

KÜTÜPHANEDE EĞİTİM GÖRENLERE MOTİVASYON

Vali Balcı ve beraberindekilerin ziyaretleri Büyükşehir Belediyesi Van Kulu Mehmet Efendi Kütüphanesi ile devam etti. Burada ders çalışan öğrencilere moral veren Vali Balcı, öğrenim hayatlarında başarılar temennisinde bulundu. Kütüphanede bulunan imkanlar ve öğrencilerin yoğun ilgisi de dikkat çekti.

Van'ın kültürel ve sanatsal gelişimini destekleyen bu tür ziyaretler, şehrin sosyal yaşamına ve eğitim alanındaki gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR