Van YYÜ Rektörü Şevli'den Ramazan Dayanışması: Öğrencilerle İftar Sofrasında Buluştu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde Rektör Hamdullah Şevli'nin öğrencilerle anlamlı iftar buluşması.

Eğitim 2.04.2024 12:16:00 0
Van YYÜ Rektörü Şevli
Tarih: 02.04.2024 12:16 Güncelleme: 02.04.2024 12:28

Rektör Şevli ve öğrenciler iftarda bir arada.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Ramazan ayı münasebetiyle öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Özalp Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Doğu Anadolu Kariyer Fuarına (DAKAF'24) katkı sağlayanlar ve yarışma ödülleri alan öğrenciler, rektörlük tarafından düzenlenen iftarda yoğun ilgi gösterdi.

REKTÖR ŞEVLİ VE VANLI İŞADAMI AĞAR'DAN DESTEK MESAJLARI

Rektör Şevli, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, öğrencilerle birlikte olmanın verdiği mutluluğu dile getirdi ve sağlıklı bir şekilde bayramı idrak etme temennisinde bulundu. Ayrıca, İstanbul Ticaret Odası Gümrük Müşavirliği Meslek Komite Başkanı Nizamettin Ağar'a öğrencilere vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

RAMAZAN AYININ MANASI VE İSTANBUL'DAKİ VANLI ÖĞRENCİLERE DESTEK

Rektör Şevli, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu ayın manevi atmosferinin altını çizerek, Ramazan ayının bereketli geçmesi dileğinde bulundu. Nizamettin Ağar ise konuşmasında, Vanlı öğrencilerle iftarda buluşmanın sevincini paylaştı ve İstanbul'da eğitim gören Vanlı öğrencilere yönelik desteklerini sürekli kılma niyetinde olduğunu belirtti.

DEĞERLİ GÜNLERDE İNSANLIĞIN ÖNEMİNİ VURGULAMA

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri ve SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, kendi hissiyatlarını kısaca ifade ederek, bu özel günlerde en çok hissedilen duygunun insanlara verilen değer olduğunu vurguladılar.

MASALARI DOLAŞAN REKTÖRLÜK HEYETİ

Daha sonra Rektör Şevli ve beraberindeki heyet, masaları dolaşarak öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

RENKLİ VE YOĞUN KATILIMLI İFTAR PROGRAMI

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve eşi Duygu Şevli başta olmak üzere, rektör yardımcıları, iş dünyası temsilcileri, akademik ve idari personel ile birlikte çok sayıda öğrenci, iftar programına katılım gösterdi. Bu buluşma, Ramazan ayının ruhunu yansıtan ve üniversite camiasını güçlendiren bir etkinlik olarak kayda geçti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR