9. Yıl dönümünde sosyal medyada Van depremi

9 yıl önce 23 Ekim 2011'de 7.2 ve 9 Kasım 2011'de 5.6 büyüklüğünde Van’da yaşanan depremin yıl dönümü. Siyasi parti temsilcileri, işadamları, STK başkanları, kurum amirleri ve çok sayıda yetkili yaptıkları paylaşımlarla

Van 23.10.2020 14:28:30 0
9. Yıl dönümünde sosyal medyada Van depremi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

9 yıl önce 23 Ekim 2011'de 7.2 ve 9 Kasım 2011'de Van’da meydana gelen depremde 644 kişi hayatını kaybetmiş, birçok bina yerle bir olmuştu. Deprem yıldönümü dolayısıyla siyasi parti temsilcileri, işadamları, STK başkanları, kurum amirleri ve çok sayıda yetkili yaptıkları paylaşımlarla depremi hatırladı.

İşte o mesajlar:

AK PARTİ VAN MİLLETEKİLİ İRFAN KARTAL;

“Van’ımızda 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen deprem sonucu yaşamını yitiren vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Onları hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız” dedi.

AK PARTİ VAN MİLLETEKİLİ ABDULAHAT ARVAS;

“23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde Van ve Erciş’te yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Böyle vahim acıların tekrar yaşanmaması için sağlıklı ve güçlü yapılar inşa etmek zorundayız” dedi.

VALİ YARDIMCISI MESUT OZAN YILMAZ;

“23 Ekim 2011’de yaşanan Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Unutmadık, unutturmayacağız” dedi.

AK PARTİ VAN İL BAŞKANI KAYHAN TÜRKMENOĞLU;

“23 Ekim 2011 yılında İlimizde meydana gelen deprem afeti sonucu vefat eden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

VAN TSO;

“2011 yılında yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

VAN OSB;

“Bazı acıların tarifi yoktur. Unutmadık, unutmayacağız. Depremde vefat edenlere tekrardan rahmet, geride kalanlarına sabır diliyoruz... Bir daha yaşanmaması duasıyla” ifadelerini kullandı.

AFAD;

“23 Ekim 2011’de Van’da meydana gelen 7,1 büyüklüğündeki depremde devletin tüm imkanları ilk andan itibaren seferber edildi. Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜRPINAR KAYMAKAMLIĞI;

“23 Ekim Van Depremi'nin 9. Yıl dönümünde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ TUŞBA İLÇE BAŞKANLIĞI;

“Van depreminin 9. yıl dönümünde hayatlarını kaybeden 644 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyor, Rabbimizden aynı acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi.

İYİ PARTİ;

“Türk milleti olarak karakteristik özelliklerimizden biri; En acı günlerimizde bizi birbirimize bağlayan, dayanışma ve yardımlaşma ruhumuzun gücü oldu. Bugün o acılarımızdan birinin; Van Depremi’nin 9. yıl dönümü... Kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz...” ifadelerine yer verdi.

VATSO BAŞKANI ZAHİR KANDAŞOĞLU;

“Van Depremini unutmadık ve unutmayacağız. Allah rızası için yaptığımız tüm yapıları bu felaket günlerini düşünerek yapalım, asla taviz vermeyelim çok acı yaşadık, kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

VAN DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI FEVZİ DONAT;

“23 Ekim 2011 sönen umutları yeniden canlandırmak, vatandaşlarımıza güven duygusunu yeniden kazandırmak ve depremle yaşamayı öğrenebilmemiz için bize sorumluluklarımızı hatırlatan önemli bir tarihtir. Van depreminde kaybettiğimiz canlarımıza cenabı Hak'tan rahmet diliyorum” dedi.

SÜERLER GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ SÜER;

“Türkiye halkının sahiplenmesini unutmadık. Rabbim kimseye yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

AJANS ASYA FUARCILIK YÖNETİM KURULU BAŞKANI SÜLEYMAN GÜLER;

“9 yıl önce Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde 644 canımızı kaybettik her Birini rahmetle anıyor, böyle bir acının bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

BEŞİKTAŞ FUTBOL KULÜBÜ;

“9 yıl önce Van’da meydana gelen depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

TUŞBA ZİRAAT ODASI BAŞKANI HASAN ÖZGÖKÇE;

"2011 Van Depreminde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması dileğiyle" ifadelerini kullandı.

ERCİŞ KAYMAKAMI NURİ MEHMETBEYOĞLU;

“9 sene önce yaşamış olduğumuz Erciş Depreminin yıldönümünde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Rabbim Erciş’imizi ve Ülkemizi doğal afetlerden, bela ve musibetlerden muhafaza eylesin. Unutmadık, Unutmayacağız” dedi.

VOSİAD:

“23 Ekim 2011 Van depreminde hayatını kaybeden tüm hemşehrilerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara ise sabırlar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

SÜPHAN GENÇLİK MERKEZİ:

“Rabbim bir daha aynı acıları bizlere yaşatmasın. Van Depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır diliyoruz” ifadelerini kullandı.

DAKA;

“Van Depremi'nin 9. yılında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR