AK Parti'de genç üye çalışmasında, Van en başarılı 2'inci şehir oldu

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, büyükşehirler arasında en çok genç üye yapan iller arasında Van teşkilatının 2'inci sırada olduğu belirtildi.

Van 4.08.2020 14:38:18 0
AK Parti'de genç üye çalışmasında, Van en başarılı 2'inci şehir oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan ve Genel Merkezin Koordinasyonu tarafından yapılan üye çalışmaları kapsamında Van en başarılı 2. şehir oldu. 

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Ak Parti Gençlik Kolları Van İl Başkanı Muhammed Çalağan'ın özverili çalışmaları sonucunda 13 ilçe teşkilatlarıyla beraber Türkiye geneli önemli bir başarıya imza atıldı. 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
AK Parti Gençlik Kolları Van İl Başkanı Muhammed Çalağan, Van’ın böyle bir başarıyla gündeme gelmesinin kendilerini onurlandırdığını belirterek, "Serhat şehrimiz Van'ın böyle başarılarıyla gündeme gelmesi bizleri onurlandırıp, gururlandırmıştır. Göreve geldiğimiz günden beri durmadan gece gündüz çalışarak bu kutlu davaya hizmet edip, Cumhurbaşkanımızın yolunda ona yoldaş olmaya gayret gösterdik. Başlatılmış olan üye çalışmalarında 2. olduk. Ben buradan, bizlere desteklerini esirgemeyen ve Van için gecesini gündüzüne katan İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu'na teşekkür ediyorum. Bu başarıda büyük emekleri olan 13 ilçe başkanıma şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz. Ailemizi her geçen gün daha da büyütmek gayesindeyiz. Ailemize yeni katılan genç üye kardeşlerime hoş geldiniz diyorum. Sizlerle beraber kadim şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam İnşallah” ifadelerini kullandı. 


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR