AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu'na Van'da coşkulu karşılama

Zahir Soğanda'nın istifasının ardından boşalan AK Parti Van İl Başkanlığı' görevine atanan 23. Dönem Van Milletvekilli Kayhan Türkmenoğlu, Ankara dönüşü Van Ferit Melen Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı.

Van 27.12.2017 19:08:29 0
AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Zeliş Kutluğ'un Haberi

 

Zahir Soğanda'nın istifasının ardından boşalan AK Parti Van İl Başkanlığı' görevine atanan 23. Dönem Van Milletvekilli Kayhan Türkmenoğlu, Ankara dönüşü Van Ferit Melen Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı.


Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci ile birlikte Van'a gelen İl Başkanı Türkmenoğlu; AK Parti Van İl Başkan Vekili Adnan Yörük, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, AK PARTİ ilçe başkanları ile teşkilat üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

 

2023 hedeflerinin ardından 2071 hedeflerine doğru birlik ve beraberlik içinde yürüyeceklerini söyleyen Türkmenoğlu, şu an siyaseten Van'ın en güçlü dönemini yaşadıklarını belirtti.

 

Yapılan konuşmaların ardından, karşılama törenine gelerek destek veren partililerin tebriklerini tek tek kabul eden, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, daha sonra İl Başkanlığı'na geçerek teşkilat mensupları ile görüştü.

 

KAYHAN TÜRKMENOĞLU KİMDİR?

25 Eylül 1962'de Van'da doğdu. Babasının adı Niyazi, annesinin adı Firdevs'tir. İş Adamı; Lise mezunu. Serbest ticaretle uğraştı. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı, Van Belediye Meclis Üyeliği, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Vakfı Kurucu Üyeliği, Jan-Der Yönetim Kurulu Üyeliği, Van'a Hizmet Vakfı Üyeliği, VASİAD Üyeliği, Emniyet Teşkilatının Güçlendirilmesi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Van Tenis ve Yüzme İhtisas Kulübü Derneği Kurucu Üyeliğinde bulundu. Vanspor Kulübü yöneticiliği yaptı. Yerel Televizyonlar Birliği tarafından 2001'de verilen "Halk Kahramanı Ödülü"nün yanı sıra pek çok kurum ve kuruluştan ödül aldı. Sosyo Ekonomik konuları içeren 10'a yakın rapor, ayrıca "Avrupa Kapısında Doğu Anadolu Gerçeği" adlı yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır. 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde AK Parti'den Van milletvekili seçilmiştir. EVLIDIR...

 

İkinisan Haber Gazetesi

 


YAZARLAR