Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu: Gençlerin hayallerini gerçekleştireceğiz

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu kentte çeşitli çalışmalar gerçekleştirerek Gönül Belediyeciliği hizmetini sürdürdüklerini söyledi

Van 16.12.2019 16:57:48 0
Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu: Gençlerin hayallerini gerçekleştireceğiz
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Kadınlar Yerli Üretir Milli Tüketir Ekonomiye Destek Verir sloganıyla kurduğu kermesi ziyaret etti.

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Kadınlar Yerli Üretir Milli Tüketir Ekonomiye Destek Verir sloganıyla kurduğu kermesin ve hasta ziyaretinin ardından gençlerle bir araya geldi.
Kentte ziyaretlerini sürdüren İl Başkanı Türkmenoğlu gençlerle bir araya gelerek gençlerin geleceği ve şehirle ilgili hayallerini dinledi. 

GENÇLERİN HAYALLERİ VAR HEM KENDİLERİ HEM ÜLKELERİ İÇİN
Gençlerin hayallerini gerçekleşmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini ifade eden Türkmenoğlu, “ Programımızın en güzel kısımlarından biri olan sevgili gençlerle buluştuk. Hayalleri var hem kendileri hem ülkeleri için. Biz de bütün gücümüzle bu hayallerin gerçekleşmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK KADINLAR YERLİ ÜRETİR MİLLİ TÜKETİR EKONOMİYE DESTEK VERİR
Ak Parti Kadın Kolları tarafından cumhuriyet caddesi üzerinde kurulan kermesi ziyaret eden Türkmenoğlu, “Yerli Malı Haftası  "AK Kadınlar Yerli Üretir Milli Tüketir Ekonomiye Destek Verir" sloganıyla Kadın kolları teşkilatımızın düzenlediği kermese katılım sağladık El emeği, göz nuru birbirinden güzel ürünleri inceledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Diye konuştu.

TÜRKMENOĞLU’NDAN HASTA ZİYARETİ
Yapılan ziyaretlerin ardından, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, tedavisine evinde devam edilen Ak Partinin eski yöneticilerinden Mustafa Girgiç'i ziyaret ederek "Geçmiş olsun" dileklerini iletti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR