AK Parti  Van İl Teşkilatı heyeti Gevaş'ı ziyaret etti

Gevaş’a giden AK Parti heyeti, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Üreticilerle bir araya gelen İl Başkanı Türkmenoğlu, üretime herzaman destek vereceklerini söyledi. 

Van 4.09.2019 17:41:57 0
AK Parti  Van İl Teşkilatı heyeti Gevaş'ı ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL
 

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu liderliğinde İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti İl teşkilatı ve Van Milletvekilleri Gevaş ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Van Milletvekilleri Abdulahat Arvas, Osman Nuri Gülaçar’ın da içinde olduğu heyet, Gevaş’ta ta vatandaşlarla, muhtarlarla ve kurum amirleriyle bir arya geldi. Ziyarete AK Parti Gevaş İlçe Yönetimi ve Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer de atıldı.
 
ÜRETİCİLERLE BİR ARADA
Gevaş’ta bir dizi ziyaret de yapan Türkmenoğlu önderliğindeki AK Parti heyeti, üretime katkı yapan sera üreticilerini ziyaret etti. Sera yetkililerinde gerekli bileğileri alan Türkmenoğlu, üretimin ekonomiye ve istihdama nasıl katkı sağladığının en önemli belirtisi olduğunu ifade etti. Türkmenoğlu, üreticiye destek vermeye davam edeceklerini açıkladı. 
 
ESNAF SEVGİYLE KARŞILADI
Heyet daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Esnafın sevgisiyle karşılaşan Türkmenoğlu, “Biz gücümüzü üreten emektar insanlardan alıyoruz” dedi. Heyet daha sonra Atalan Mahallesindeki besi çiftliğini ziyaret ett. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR