Ak Parti Van İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları Vali Bilmez’i ziyaret etti

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran Başkanlığında 13 ilçenin kadın kolları başkanları Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’i makamında ziyaret etti.

Van 4.03.2021 13:03:53 0
Ak Parti Van İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları Vali Bilmez’i ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Kongrelerini tamamlayan AK Parti Van İl ve 13 İlçe Kadın Kolları Başkanları Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e nezaket ziyaretinde bulundu. 
Ziyarette yaptıkları siyasi, kültürel ve sosyal faaliyetleri Vali Bilmez ile paylaşan başkanlar, ilçelerde yapılan ve yapılması gereken çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

Pandemi nedeniyle olumsuz etkilenen kent ekonomisinin ve eğitim sürecinin hızlı bir şekilde toparlanabilmesi için herkesin maske mesafe ve hijyen kuralına uymakta titiz davranması gerektiğine vurgu yapan başkanlar, kontrollü normalleşme sürecinde taziyeler, düğünler ve toplantılarda üst düzey hassasiyetin gösterilmesinin önemine değindi.

Pandemi sürecinin Van’da başarılı bir şekilde yönetildiğini belirten başkanlar, en düşük risk kategorisindeki mavi iller arasında yer alan Van’ın bu durumunun sürdürülmesinde herkesin sorumluluğu olduğuna dikkat çekti. 

Ziyarette gösterdiği ilgi ve alakadan memnun olduklarını ifade eden başkanlar, misafirperverliğinden dolayı Vali Bilmez’e teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR