AK Parti Van Milletvekili Arvas, Türkiye dünyaya umut oldu

27. Dönem Van Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu üyesi Abdulahat Arvas Her yeni gün yeni umut, Türkiye adeta dünyaya umut oldu dedi.

Van 30.04.2020 18:17:35 0
AK Parti Van Milletvekili Arvas, Türkiye dünyaya umut oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

27. Dönem Van Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu üyesi Abdulahat Arvas koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalarla Türkiye’nin dünyaya umut olduğunu söyledi.

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas twitter hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamada Türkiye’nin sağlık donanımı ve yardımseverliğiyle ilgili anlamlı açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin koronavirüs döneminde dünyaya umut olduğunu söyleyen Arvas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletinin emrinde olduğunu kaydetti.

Arvas yaptığı açıklamada, “Her yeni gün yeni umut, Türkiye adeta dünyaya umut oldu. El açan her ülkeye yardım göndermeye devam ediyoruz. Bugün de ABD ye yardım göndererek ne kadar güçlü olduğumuzu dünyaya bir kez daha göstermiş olduk. Güçlü Türkiye ile umut olmaya devam edeceğiz. Dünyada hiçbir ülkede örneği olmayan muhteşem hizmetlerle, hükümetimiz, Bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımız milletinin emrinde. Ambulans uçaklarla hem yurt dışında hem yurt içindeki hastaları ücretsiz taşıyor ve tedavi ediyoruz.” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR