AK Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç 

31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimlerinde Tuşba Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Nuri Başdinç, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı olarak görevlendirildi. 

Van 10.01.2020 12:31:09 0
AK Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

AK Parti Genel Merkezi Van’ın Edremit, İpekyolu ve Tuşba İlçe Başkanlarının istifalarını istemişti. 

Gerçekleşen istifaların ardından yapılan saha ve teşkilat temayül çalışmaları sonucunda ilçe başkan adayı olarak 5 isim öne çıktı. Hafta başında Tuşba İlçesi Başkan Adayı olarak Mehmet Nuri Başdinç, Aydın Koç, Abdulkerim Tunçtürk, Veysel Alatosun ve Şaban Özel mülakata katılmak üzere Ankara’ya davet edilmişti. 

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan mülakatlar sonucunda M. Nuri Başdinç Van Tuşba İlçe Başkanı olarak görevlendirildi. 

AK PARTİ TUŞBA İLÇE BAŞKANLIĞI HERKESİN EVİ OLACAK
AK Parti Tuşba İlçe Başkanı olarak görevlendirildikten sonra görüştüğümüz Mehmet Nuri Başdinç, Van Postası Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek ve çalışmalarında ona destek olmak için çalışacağını söyledi. 

Tuşba’da yeni bir sayfa açmak istediğine vurgu yapan Mehmet Nuri Başdinç, “Almış olduğum bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için herkesi kucaklayan ve insanımıza benim partim, benim teşkilatım duygusunu verebilecek güçlü bir ekip oluşturacağız. Oluşturacağımız ekibimizle birlikte elimizi değil, gövdemizi bu işe koyarak çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, çevresinde etkili, söz sahibi olan güçlü kişiler ve aileler ile partimizi güçlendireceğiz. Herkesin sahiplendiği ve sahiplenildiği bir anlayış ile yapacağımız çalışmalar sonucunda bazı tabuları yıkacağız, tabanımız ve seçmenimizle dayanışmayı sağlayarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletip, ona güç vereceğiz. Teşkilat yapımız ve yapacağımız çalışmalar ile bize bu görevi veren genel merkezimizin ve teşkilatımızın güvenine layık olacağız” dedi. 

MEHMET NURİ BAŞDİNÇ KİMDİR?
Van’ın Tuşba İlçesi Gölyazı köyünde doğan Mehmet Nuri Başdinç, ilk ve orta öğrenimini Van’da tamamladı. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden Mimar olarak mezun olduktan sonra bir yıla yakın ABD’de mimarlık ofisinde çalışmasının ardından, İzmir’de tarihi yapıların restorasyonu üzerinde de çalıştı. 

Van’da halen mimarlık, müteahhitlik ve restoran işletmeciliği yapan Mehmet Nuri Başdinç, evli ve iki çocuk babası. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR