Van Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden deprem bölgesindeki öğrencilere hediye kampanyası

Birçok sosyal proje ile ismi öne çıkan Van Anadolu İmam Hatip Lisesi şimdi de deprem bölgesindeki anaokulu öğrencileri için hediye kampanyası düzenledi.

28.03.2023 23:31:00 0
Van Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden deprem bölgesindeki öğrencilere hediye kampanyası
Tarih: 28.03.2023 23:34 Güncelleme: 29.03.2023 01:02

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Sosyal destek kampanyalarında öne çıkan, yaptığı çalışmalar ile isminden söz ettiren Van Anadolu İmam Hatip Lisesi şimdi de deprem bölgesindeki anaokulu öğrencileri için hediye kampanyası düzenledi. 

Okulda çalışan öğretmenler ve personel, öğrenciler ve kendi çevrelerinde düzenlenen kampanyalarla çeşitli zamanlarda sosyal destekler sağlanıyor. 

Deprem ve benzeri afetlerde en büyük travma yaşayan çocukların, yaşadıkları travmaları atlatma süreci uzun sürebiliyor. Düzenlenen hediye kampanyaları ile gönderilen materyallerle çocukların mutlu olmasına ve yaşadıkları acı olayların etkisinden kurtulmalarına destek veriliyor. 

DEPREM BÖLGESİNDEKİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE HEDİYE KAMPANYASI
Edinilen bilgiye göre deprem bölgesindeki anaokullarında ihtiyaç duyulan eğitim materyallerinin temin edilmesi için düzenlenen hediye kampanyasına katılmak isteyen hayır sahipleri, Van Anadolu İmam Hatip Lisesi yetkililerine 0 432 216 16 22 numaralı telefonla ulaşabilir. 

İHTİYAÇ DUYULAN MATERYALLER
Okuma ve masal kitabı, Boyama ve etkinlik kitabı, Pastel sulu kuru boya,  Keçeli kalem, Parmak boyası, Kurşun kalem, silgi, açacak ,Fon karton, Elişi kağıdı, Eva keçe, Bant, stick yapıştırıcı ,Etkinlik malzemeleri, Puzzle Oyun malzemeleri, Resim defteri ve resim kağıdı, Makas. 

Dileyen hayır sahipleri temin ettikleri materyalleri, dileyenler ise nakdi yardımda bulunarak materyallerin temin edilmesine destek verebilir. 

DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLEN YARDIMLAR
06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin hemen ardından duyarlı davranan Van Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi ve öğrencileri depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi. Kampanya ile birçok ihtiyaç malzemesinin yanı sıra nakdi yardım da gönderildi. 
 

KARDEŞ OKUL YARDIMLARI
Osmaniye Hasanbeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Sumbas İmam Hatip Ortaokulu ile kardeş okul olan Van Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresi, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri harekete geçti. 

Kardeş okulların ayni, kitap kırtasiye ve nakdi ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım kampanyası düzenlendi.  

Kampanya ile temin edilen materyaller kardeş okullara gönderildi. 
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR