Artan sebze ve meyve fiyatları hakkında Vanlılar ne dedi? 

Son zamanlarda artan sebze ve meyve fiyatları ile ilgili Vangölü Tv ekibi olarak sokağa indik ve vatandaşlara artan sebze ve meyve fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu ürünleri alamadığınız zaman yerine ne tüketiyorsunuz? şeklinde s

Van 4.09.2021 13:28:10 0
Artan sebze ve meyve fiyatları hakkında Vanlılar ne dedi? 
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ahmet Yılmaz: Ülkemizin daha ciddi sorunları var. Meyve ve sebze fiyatlarındaki artış çok da önemli değil bence. pandemi ile mücadele ediyoruz. İnsanlarımız ölüyor.
Nadir İlyas: sebze ve meyve fiyatları bizi çok etkiledi. Zaten aldığımız bütün meyve ve sebzeler hormonlu. Fiyattalar ne kadar yüksek olursa olsun mecburen almak zorundayız. Zaten İran dan gelen ürünlerinde pek sağlıklı olduğunu söylemiyorlar.
Dilaver Balkır: Fiyatlar her geçen gün artıyor ama kimse buna dur demiyor. Fiyatların yüksek olması bizim düzenimizi değiştirdi. Artık sebze ve meyve almak yerine patates ve soğan alabiliyoruz. Bazen meyve ve sebze almak istediğimizde iki kilo almak yerine bir kilo alabiliyoruz.
Mustafa Adıyaman: Yeme alışkanlıklarımızdaki değişmeler şu şekilde oldu olduğunda yiyoruz olmadığında ise yiyemiyoruz. Sebze alamadığımız zamanlarda ise cacık, ekmek peynir yiyoruz.
Kaynak: Vangölü Tv


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR