Bakan Tüfenkci ve Zeybekci Van'a geliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Van’a geliyor.

Van 13.03.2017 16:58:19 0
Bakan Tüfenkci ve Zeybekci Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, yarın sabah Van’a gelecek olan Bakan Bülent Tüfenkci’nin ilk olarak özel bir Otel’de düzenlenecek olan ‘Üreten Türkiye Konuşuyor’ programına katılacağı belirtildi. Ardından AK Parti Seçim Bürosunun açılışı ve AK Parti Van İl Başkanlığı binasında yapılacak olan AK Parti Salon Toplantısına katılacak olan Bakan Tüfenci’nin, daha sonra İmam Hatipliler Platformunu ziyaret edeceği kaydedildi.
Van Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu, 17 meslek odası, işveren sendikaları, işçi sendikalarının genel başkanlarının katılımıyla yarın akşam odanın 55. Vefa Yılı Kutlama programı yapılacağı bildirildi.
3. Van Alışveriş Festivalinin lansmanına da katılacak olan Tüfenkci ve Zeybekci’nin, esnaf ziyareti ve Memur-Sen toplantısına katıldıktan sonra kentten ayrılması bekleniyor.


YAZARLAR