Başkan Elmas Ay'dan Kaymakam Özcan'a ziyaret

İçişleri Bakanlığı’nın son kaymakamlar kararnamesi ile Bahçesaray İlçe Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Özcan’a AK Parti Bahçesaray Kadın Kolları Başkanı Elmas Ay hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Van 23.09.2017 01:00:27 0
Başkan Elmas Ay
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

İçişleri Bakanlığı’nın son kaymakamlar kararnamesi ile Bahçesaray İlçe Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Özcan’a hoş geldin ziyaretleri devam ediyor.

 

AK Parti Bahçesaray Kadın Kolları Başkanı Elmas Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Bahçesaray’daki yüksek işsizlik oranları, kadınların çalışma ve sosyal hayattaki yeri, kadınların sosyal hayata katılımının canlandırılması ile birlikte ev ekonomisine katkılarının sağlanması için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

 

Kaymakam Özcan’ın kadınların desteklenmesi konusunda çalışma yapmak istemesinin ümit verici olduğunu belirten Başkan Elmas Ay, “Kaymakam Bey görev süresi içerisinde ilçemizde yararlı çalışmalar yapmak istiyor. İlçemizdeki sorunların çözümünde biz de elimizden gelen desteği sağlayacağız. Özellikle kadınlarımızın istihdamda ve sosyal hayatta yer almaları konusunda olumlu gelişmelerin olacağına inanıyorum. Kaymakamımıza hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

 

Van Postası Gazetesi


YAZARLAR