Bem-Bir-Sen ve Tuşba Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Bem-Bir-Sen ve Tuşba Belediyesi arasında 5. dönem 2020 ve 2021 yılı Toplu iş sözleşmeleri kapsamında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Van 7.01.2020 13:13:16 0
Bem-Bir-Sen ve Tuşba Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Bem-Bir-Sen ve Tuşba Belediyesi arasında 5. dönem 2020 ve 2021 yılı Toplu iş sözleşmeleri kapsamında memurların sosyal haklarının iyileştirilmesi için Sosyal Denge Sözleşmesini imzalama kararı alındı.

Bem-Bir-Sen ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzalanmasının heyecanını yaşadığını belirten Belediye Başkanı Salih Akman mutlu olduğunu ifade etti.  Her zaman çalışan memurların hakkını vermek istediğini ifade eden Belediye Başkanı Salih Akman memurlarımıza en yüksek limitten Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladığını söyledi.

Şube başkan Harun Altın'ın memur yemekleri ile ilgili olarak ta Belediye Başkanıyla yaptığı müzakerede tabilot yasasına göre memurları mağdur etmeyeceğini bir an önce verilmesi için yasa çerçevesin de yemek işini çözeceklerinin beyanında bulundular.

Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın yapılan görüşmelerden memurlarımızın menfaatini en üst düzeyde karşılayan Belediye Başkanı Salih Akman’a teşekkür ettiğini belirterek başarıların devamını diledi.

Şube başkanı Harun Altın "Memurlarımız için imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesinin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR