Bişar Ulutaş: Vanspor’da genel kurul krizi yaşanıyor

Gazeteci Bişar Ulutaş, Vanspor Kongresi öncesi Vangölü Tv’den M. Sedat Dicle’ye konuştu.

Van 3.08.2021 22:00:30 0
Bişar Ulutaş: Vanspor’da genel kurul krizi yaşanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Spor Ekranı program sunucusu Sedat Dicle’nin sorularını yanıtlayan Ulutaş; ”Son iki yıldır Vanspor’da Genel Kurul krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz yılda Servet Yenitürk destek olmayacağı takdirde aday olmayacağını açıklamıştı. Fakat sonradan gelen bazı destekler sonucunda Servet Bey yeniden başkan olmuştu.” Dedi.

Servet Yenitürk’ün daha önce birkaç kez ‘Destek olmazsa kesinlikle başkan adayı olmayacağım’ diye açıklama yaptığını hatırlatan Ulutaş, “Buna rağmen kimse gelip Vanspor’a aday olmadı. Aday olunması için kulübe önce üye olunması gerekiyor.”

15 GÜN SONRA YENİ VE ASIL YÖNETİM KURULU ORTAYA ÇIKACAK

İki kongrede yönetime aday çıkmadığını, üçüncü kongrede ise çoğunluğun sağlanamadığını ifade eden Ulutaş, “Bugünkü kongrede Vanspor’un feshedilmemesi için istifa etmiş olan Başkan Servet Yenitürk ve yönetimi tekrar aday olacak. 15 gün sonrası için olağanüstü kongre kararı alınacak. 15 gün sonra yeni ve asıl yönetim kurulu ortaya çıkmış olacak. “

SEDAT DİCLE; 15 günlük süreçte geçici bir başkanlık süreci olacak. Ligin başlamasına az bir zaman kaldı. Bunun sonucu ne olacak, bunun için herhangi bir görüşmeniz oldu mu?

Vanspor’un bu sezon çok iddialı bir takım olmayacağını söyleyen Bişar Ulutaş; “Birçok takım transferlerini yaptı, takımlar şuan kamplarını yapıyor. Bizde henüz bir takım emaresi yok. Perde arkasında bazı oyuncularla konuşulup anlaşıldığı söyleniyor. Böyle olsa bile bence takımın durumu iyi değil. O yüzden bu sezon ligden düşmemek için oynamak lazım. En azından Vanspor’un TFF 2.ligde kalmasını istiyoruz. Ama önümüzdeki sezonda aynı sıkıntıların olmaması için herkesin el birliğiyle bu takıma sahip çıkması gerekir. “

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR