Bostaniçi MTAL Gazetecilik Bölümü öğrencileri Hoşap’ı fotoğrafladı

Gazetecilik öğrencilerinin fotoğrafçılık uygulamaları yapmaları ve deneyim kazanmaları için 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde gerçekleştirilen ikinci fotoğraf gezisi Hoşap Kalesi’ne yapıldı. 

Van 5.11.2019 12:49:10 0
Bostaniçi MTAL Gazetecilik Bölümü öğrencileri Hoşap’ı fotoğrafladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Gazetecilik Bölümü öğrencileri, Gazetecilik Alan Şefi Derya Yılmaz ile Gazetecilik Öğretmeni Serpil Kaplan refakatinde 2 Kasım Cumartesi günü Hoşap Kalesi’ne fotoğraf gezisi yaptı. Fotoğraf gezisi, 10-11 ve 12. Sınıf düzeyinde Gazetecilik bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Okul Müdürü İbrahim Seçkin’in desteği ile gerçekleşen gezi sonucunda, olumsuz hava koşullarına rağmen çok sayıda fotoğraf çekildi.

Çekilen fotoğraflar 18 Kasım’da verilecek ara tatilde yapılması planlanan sergide kullanılmak üzere incelenmesinin ardından; “bostanicistudyo” adıyla açılan Instagram hesabında da paylaşıldı. Gezi esnasında Güzelsu Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu’nda öğrencilere öğle yemeği verildi. Öğrenciler, Hoşap Kalesi manzaralı okulun bahçesinde de fotoğraflar çekti.

Gazetecilik öğrencileri bu yılki fotoğraf gezilerinin ilkini 26 Ekim günü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ)’ne yapmışlardı. YYÜ Kampüsü’nde bulunan sahilde çektikleri fotoğraflar da yine “bostanicistudyo” adıyla açılan Instagram hesabında da paylaşıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi / Haber: Zeynep İbrahimoğlu
 


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR