Doğaçlar Medo Market açılıyor

Doğaçlar Yönetim Kurulu Başkanı Merve Doğaç açılış öncesi yaptığı basın toplantısı ile tüm Vanlıları Medo Market’in açılışına davet etti

Van 15.02.2018 11:54:48 0
Doğaçlar Medo Market açılıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziya Türk’ün haberi

 

Doğaçlar Yönetim Kurulu Başkanı Merve Doğaç açılış öncesi yaptığı basın toplantısı ile tüm Vanlıları Medo Market’in açılışına davet etti

 

Açılış öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Merve Doğaç, Medo Market, Cafe ve Fırın yatırımları konusunda bilgi verdi.

 

"VAN EKONOMİSİNE VE İSTİHDAMINA KATKI SUNUYORUZ"

Market sektöründe bayan yöneticinin olmamasına da değinen Merve Doğaç, “Sektörde bayan bakış açısı ile hizmet üreteceğiz. Doğaçlar olarak Van’ın ekonomik hayatındaki varlığımızı uzun yıllardır aktif olarak sürdürüyoruz. Yenilenen ve gelişen piyasa içerisinde karşımıza çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu açıdan değerlendirdiğimizde Van’da hızlı bir gelişme gösteren Market sektörü ile ilgilenmeye başladık. Yaptığımız piyasa analizi ve fizibilite çalışmaları sonucunda Medo Market ile başlangıç yaptık. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturmanın yanında, Van’ın ekonomik hayatına katkı sunmuş ve istihdam oluşturmuş olacağız” dedi.

 

"POLİTİKAMIZ, ÜRÜN KALİTESİ VE UYGUN FİYAT DENGESİ"

Amaçlarının rekabet yapmak değil hizmet üretmek olduğunun altını çizen Merve Doğaç, “Hiçbir ulusal veya yerel market bu açıdan rakibimiz değil. Çünkü her marketin ve işletmenin sunduğu konsepte göre bir müşteri profili bulunmaktadır. Bizim hedefimiz de bu alarnda kendi markamızı oluşturmak ve kalite fiyat dengesi içerisinde en iyi hizmeti sunabilmek” dedi.

 

"AÇILIŞA HERKES DAVETLİ"

Market bölümümüze ek olarak fırın ve kafe bölümünün de olduğunu,  ifade eden Merve Doğaç, tüm Vanlıları 16 Şubat 2018 Cuma günü saat 14.00’de Alipaşa Mahallesi Sıhke Caddesi Altaylı Parkı karşısında yapılacak olan Medo Market açılış törenine davet etti. 

 

Van Postası Haber


YAZARLAR