Edremit Belediyesi’nden Kurubaş’a Etüt ve EBA Merkezi

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Kurubaş Mahallesi sakinleriyle ve gençleriyle bir araya gelerek yakın zamanda Kurubaş’a Etüt ve EBA Merkezi yapacaklarını müjdeledi.

Van 27.11.2020 15:56:31 0
Edremit Belediyesi’nden Kurubaş’a Etüt ve EBA Merkezi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Kurubaş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Kurubaş’ın 40 yıllık sorunlarını çözmek için daha çok çalışacakları söyledi.  Yapılan görüşmede Kurubaş’ın sorunları masaya yatırılırken Başkan Say, yakın zamanda Kurubaş için önemli projeleri hayata geçireceklerini belirterek, ilk müjdelerinin Etüt ve EBA Merkezi olduğunu vurguladı.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Başkan Say, “Cuma Namazında Kurubaş Mahallemizdeydik. Cuma sonrası mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Kurubaş’ın 40 yıllık sorunları olsa da hep birlikte daha çok çalışacağız. Mahallemize, Misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Kurubaş mahallemizin gençleriyle ayrı bir hasbihal ettik. Eğitimden, etüt merkezine Kurubaş’ın sorunlarını masaya yatırdık. Kurubaş için önemli kararları birlikte aldık. Yakın zamanda uygulayacağız. İlk müjdemiz Kurubaş Etüt ve EBA merkezi olsun” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR