Erkan Kandemir’den Vangölü TV özel açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir çalışma ziyaretleri gerçekleştirmek üzere geldiği Van’da çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Van 29.03.2022 00:24:23 0
Erkan Kandemir’den Vangölü TV özel açıklama
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV/ÖZEL
AK Parti Gençlik Kurultayı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile Van’da yapılma ihtimalinin de olduğunu söyleyen Kandemir, Van’ın heyecanının bunu hak ettiğini belirtti.
Vangölü TV Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Ziya Türk’e özel açıklamada bulunan Kandemir, gençlik kurultayının Van’da yapılması ile ilgili şu ifadelere yer verdi;
GENÇLİK KURULTAYINDA VAN EN GÜÇLÜ İL
Van ve Urfa Türkiye’de en genç nüfusa sahip illerimizdendir. Van’a birçok şeyin yakışacağını inanıyorum. Milletvekili arkadaşlarımız, teşkilatlarımız istişareli bir şekilde kararlarını verip adımlarını atacaklardır.
Bizim her sene gelenekselmiş gençlik programlarımız var. Bizim bu sene gençlik kurultayını yapmak istediğimiz 3-4 il var ama en güçlü adayımız Van.
BİZ VAN’A GELDİĞİMİZDE MÜTHİŞ HEYECAN GÖRÜYORUZ
Genel Başkanımız da sanki Van’da yapmaktan yana meyilli. İnşallah onun da kararını yakın zamanda verip açıklamış olacağız. Biz Van’a geldiğimizde mitinglerde toplantılarda kongrelerde her defasında Van’ı müthiş buluyoruz. O heyecana şahitlik ediyoruz. 
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR