Eski Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat'ın babası vefat etti

Eski Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat'ın babası tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.

Van 2.03.2022 13:59:40 0
Eski Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat'ın babası vefat etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Fevzi Donat babasının vefatından dolayı üzüntüsünü sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle duygulu ifadeler ile paylaştı. 
Donat yaptığı paylaşımda; “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn”Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aitiz; ve şüphesiz elbet bir gün ona döneceğiz; Canım Babam, koca çınarım hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze 2 Mart Çarşamba (Yarın ) Beylükdüzü öğle namazına müteakiben Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet  Camiinde kaldırılacaktır. Büyükçekmece mezarlığına defin edilecektir. Taziye Esenyurt Nene Hatun kültür merkezinde olacaktır.” İfadelerini kullandı.
Donat’tan duygulu paylaşım
Başkan Donat ardından duygulu paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı;
 “Koca yürekli, merhametli mert ve cesur yarenim, kahramanım ve en büyük sevdam canım babam; yokluğun ilk saatlerinde bile kor gibi yaktı içimi. Sahipsizliğim indi sanki tokat gibi yüzüme, sensizlik yetimlik ne zormuş be babam.
Seni Yüce Mevlama dualarla uğurlamaya hazırlanırken yetimliğime ve sensiz ne yapacağıma bilememenin çaresizliğime ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. Bugün yaşadığım her şeyde, alışkanlıklarımda, davranışlarımda, oturup kalkışımda benim her şeyimde senin izin var can babam. Ben sensiz ne yaparım bilmiyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Seni bir daha görememek acı verse de bana, elimi uzatıp tutamasan da her daim kalbimdesin canım babam. Allah’ım biz evlatları olarak babamdan razıydık. Sende ondan razı ol. Onu cennetinde ağırla Ya Rabbim. Cennet mekânın olsun, Peygamberimiz (SAV) efendimiz komşun cennet ehli yoldaşın, dualarımız seninle olsun. Bana ve kardeşlerime hakkını helal et Canım babam. Gözün arkanda kalmasın. Biz evlatlarına miras bıraktığın tüm değerleri yaşatacağımıza söz veriyoruz. Seni çok seviyoruz.
Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR