Gelecek Partisi Van İl Başkanı Karabıyık; Şehadete yürürcesine evlerimizden çıktık

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, şahadete yürürcesine evlerinden çıkarak alanlara i

Van 17.07.2020 12:17:41 0
Gelecek Partisi Van İl Başkanı Karabıyık; Şehadete yürürcesine evlerimizden çıktık
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, 15 Temmuz anısına düzenlenen programda Vanlılara seslenerek, bu uğurda hayatını kaybeden 251 kişiye rahmet diledi.

“BUGÜN O GECEYİ AYNEN YAŞAMAKTAYIZ”
Başkan Karabıyık, “4 yıl önce gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 4’ncü senesindeyiz. 4 yıl önce bu vakitlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sokaklara, meydanlara indik. Şahadete yürürcesine evimizden çıkarak alanlara indik. Bugün o geceyi aynen yaşamaktayız. Bugün yine aynı heyecanı yaşıyoruz. Allah göstermesin bir daha böyle bir kalkışma olursa yine bedenimizle, canımızla meydanlara ineriz. Bu programda emeği geçen bütün kurumlara teşekkür ediyorum. Bu uğurda şehit olan bütün kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimizi de şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR