Genel Sekreter Mustafa Yalçın'ın koruması açığa alındı

Görevden uzaklaştırılanlar arasında, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ın tüm görüşmelerinde yanından ayrılmayan koruması Serhat Kahraman'ın da olduğu öğrenildi.

Van 27.04.2017 20:34:58 0
Genel Sekreter Mustafa Yalçın
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 14’ü rütbeli 158 polis görevden uzaklaştırıldı.

 

Görevden uzaklaştırılanlar arasında, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ın tüm görüşmelerinde yanından ayrılmayan koruması Serkan Kahraman'ın da olduğu öğrenildi. 

 

Serkan Kahraman en son yapılan Van Büyükşehir Belediyespor Genel Kurulu'nda Genel Sekreter Mustafa Yalçın'ın talimatı ile yönetime girmişti. Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine aktif görev üstlenmeyen Serkan Kahraman, Mustafa Yalçın'ın gözü kulağı olarak biliniyordu.

 

667 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin 2’nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle il merkez ve ilçelerinde 14 rütbeli, 144 polis memuru olmak üzere toplam 158 polisin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.


YAZARLAR