Gürpınar Belediye Başkanı Tanış, muhtarlarla bir araya geldi

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 3 yıl içerisinde hayata geçirdiği projeleri muhtara yönelik düzenlediği toplantıda paylaştı.

Van 6.04.2022 16:06:00 0
Gürpınar Belediye Başkanı Tanış, muhtarlarla bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Taleplerin sınırsız imkânların sınırlı olduğunu söyleyen Tanış, “Sizler kendi mahallelerinde seçimle gelmiş insanlarsınız. Şimdi hangi muhtarlarımıza sorsak benim bütün köyümün işini yapmak isterim dersiniz. Gürpınar’da benim büyük köyümdür. Ben de Gürpınar’ın bütün işlerini yapılmasını isterim. Ama talepler sınırsız imkânlar ise sınırlıdır. 
Bizim yakamızı çalışmayanlar bırakmıyor. Bu ilçede bir çivisi olmayan. Onlarca yıl belediye başkanlığı yapmış. Elle gösterebilecek bir eseri olmayan insanlar sosyal medyada ve bazı basın yayın kuruluşları üzerinde bizden vazgeçmiyorlar. Örneğin; bir fabrika yapmışlar hani 600 neden 300 gibi.
 İyi de kardeşim senin beni sorgulayabilme akıl hududun yok. Kim bana hesap sorabilir? 1000 kişi istihdam yapmış kişi sorabilir, Kim bana hesap sorabilir? 2000 metrekare parke taşı yapmış olan bana hesap sorabilir, Kim hesap sorabilir? Gürpınar’ı inşa edenler hesap sorabilir. Kim hesap sorabilir Hoşap’ın projesi için yüreğini ortaya koyanlar hesap sorabilir” dedi.
Toplantıya, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekilleri İrfan Kartal, Abdullat Arvas, Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Abdullahvehap Gezgen, AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlar temsilcileri ve muhtarlar katıldı. 
Ayrıca toplantıya katılan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’de muhtarlarla istişare edip, sorun ve taleplerini dinledi. 
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR