Gürpınar Kaymakamı Sayar’dan Regaip kandili mesajı

Van Gürpınar ilçe Kaymakamı Fatih Sayar, mübarek üç ayların başlaması ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Van 27.02.2020 19:07:01 0
Gürpınar Kaymakamı Sayar’dan Regaip kandili mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Gürpınar ilçe kaymakamı Fatih Sayar mübarek üç ayların başlaması ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayarak İslam ailemi için hayırlara vesile olmasını diledi.

Kaymakam Sayar mesajında, Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir.  Bu özel gecelerin gönlümüze huzur, insanlığa barış ve dünyaya adalet getirmesini diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

 GÜRPINAR’LI HEMŞERİLERİMİN REGAİP KANDİLİNİ TEBRİK EDİYORUM

Yayımlanan mesajın devamında, “Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli fırsat olan bu mübarek günde ve üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde yararlanmalıyız. Bu mübarek zaman dilimi vesilesiyle, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret etmeliyiz. Regaip Kandil’inin Ülkemize, Milletimize ve İslam Alemi’ne huzur, barış, kardeşlik ve hoşgörü getirmesini temenni ediyor, değerli Gürpınar’lı hemşerilerimin Regaip Kandilini tebrik ediyorum.” İfadeleri kullanıldı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR