Hak-İş Van İl Başkanı Efeoğlu’ndan Vali Bilmez’e pandemi süreci teşekkürü

Hak-İş Konfederasyonu Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, korona virüs salgını döneminde kentte yaptığı çalışmalardan dolayı Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez

Van 4.06.2020 13:26:28 0
Hak-İş Van İl Başkanı Efeoğlu’ndan  Vali Bilmez’e pandemi süreci teşekkürü
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Hak İş Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu korona virüs salgını döneminde sorun ve sıkıntılara bire bir müdahale eden ve sürekli Vatandaşın yanında olan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e teşekkür etti.

Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu Vali Mehmet Emin Bilmez’in kent genelinde alınan bütün korona virüs tedbirlerinde bir bire dâhil olarak bütün konuları kendisi bire bir takip ederek pandemi sürecini çok iyi yönettiğini söyledi.

VALİ BEY GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTI 
Van Valisi Bilmez’in konulara bire bir müdahale ettiğini ve belediye çalışanlarına yardımcı olduğunu söyleyen Başkan Efeoğlu, “Bu süreçte özellikle Belediye personellerimize Büyükşehir Belediyemiz bir zorluk çıkarmadı. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez personellerimize ciddi anlamda yardımcı oldu. Van genelinde alınan bütün korona virüs tedbirlerinde bir bire dâhil olarak, bütün konuları bire bir takip ederek pandemi sürecini çok iyi yönetti. Van’da her ne kadar bu iki taziyeden dolayı Vakalar arttıysa bile her şeye rağmen diğer büyükşehirlere baktığımızda, Vali Beyin başarısı, Vali Beyin ilgisi, alakası bu işe bire bir müdahil olması sebebiyle, Van’da bu süreci iyi bir şekilde atlatıyoruz inşallah. Vali Bey gece gündüz demeden çalıştı bunun bire bir şahidiyiz. Çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Vali Bey bir taraftan insanların yanında oldu, insanlara moral oldu, diğer taraftan resmi görevini sürdürdü.” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR