Hizmet-İş Sendikası üyelerine yemek paraları toplu ödenecek

Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ın da katkı sunduğu görüşmede sendika üyelerini sevindiren haber çıktı.

Van 25.12.2019 12:11:18 0
Hizmet-İş Sendikası üyelerine yemek paraları toplu ödenecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Hizmet iş sendikası Van şube başkanı Abdullah Efeoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ın da katkı sunduğu görüşmede sendika sevindiren haber çıktı. Sendika üyeleri ödenmeyen yemek parasıyla ilgili mahkemeyi kazandı.

Hizmet İş Sendikası Van Şubesi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda, “Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanımız Abdullah Efeoğlu'nun girişimleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ın da katkı sunduğu görüşmede, üyelerimizi sevindiren haber çıktı. Geriye dönük yemek parası ödemelerinin 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacağı belirtildi.” denildi.

EFEOĞLU, “YEMEK PARALARI AY BAŞINDA ÖDENECEK”
Konuyla ilgili Van Postası Gazetesi’ne açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, “Sendikamız daha önce işçilere ödenmeyen yemek paralarıyla ilgili bir dava açtı ve davayı kazandı. Ödenmeyen yemek paralarını bu aybaşından itibaren almaya başlayacaklar.” Şeklinde konuştu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR