Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanlığına atanan Akdeniz'den teşekkür mesajı

Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanlığından istifa eden Abdullah Efeoğlu'nun yerine atanan Fatih Akdeniz teşekkür mesajı yayımladı.

Van 28.01.2021 16:03:31 0
Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanlığına atanan Akdeniz'den teşekkür mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL 


Hizmet- İş Sendikası Van Şube Başkanlığına atanan Fatih Akdeniz yayımladığı mesajda kendisini bu göreve layık gören Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan'a teşekkür ederek görevi layıkıyla yapacağını ifade etti.


Akdeniz mesajında, "Aynı çatı altında yürümekten şeref duyduğum Hak İş Konfederasyonu ve Hizmet İş Sendikası  Genel Başkanı  Sayın Mahmut Arslan, Genel Başkan Vekilimiz Sayın Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Özdemir, Celal Yıldız, Mehmet Keskin beylere, Genel Sekreterimiz Sayın Remzi Karataş' a ve yıllardır bu yolda birlikte adım atıp mücadele ettiğimiz  tüm arkadaşlarıma  şahsıma verilen Hizmet İş Sendikası  Van İl Başkanlığı  görevi  nedeniyle sonsuz  teşekkür ediyorum.
Bu bayrağı yönetimim ile beraber kaldığımız yerden en iyi şekilde samimiyetle, üyelerimiz ile gönül bağı kurarak daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Dürüst, onurlu ve kararlı mücadelemizde Rabbim yar ve yardımcımız olsun." İfadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR