İpekyolu Belediyesinde yol yapım, metruk bina yıkımı ve park, bahçe çalışmaları sürüyor

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış mevsimi nedeniyle ara verilen parke taşı döşeme faaliyetlerine havaların ısınmasıyla beraber tekrar başlarken diğer taraftan kenttin estetiğini bozan metruk binaları yıkıp, park ve bah?

Van 20.07.2020 12:10:18 0
İpekyolu Belediyesinde yol yapım, metruk bina yıkımı ve park, bahçe çalışmaları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Van İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kaymakam Sinan Aslan’ın talimatıyla kış mevsimi nedeniyle ara verilen parke taşı döşeme faaliyetlerine havaların ısınmasıyla beraber tekrar başlarken diğer taraftan kenttin estetiğini bozan metruk binaları yıkıp, park ve bahçelerde temizlik çalışması yürütüyor.

İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Geçtiğimiz günlerde yağan yoğun yağmur sonrası Kıratlı Mahallemizde dere yataklarında bulunan büz ve menfez geçişlerinin onarımı yapılıyor.  Ekiplerimiz sağlam bir alt yapı için çalışmalarına devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı "Mobil Temizlik" ekibimiz ilçemiz genelindeki parklarda rutin temizlik çalışmalarına devam ediyor. Hacıbekir Mahallesi'nde ise metruk yapı, mülk sahibinin talebi ve mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yıkılmıştır. Her şey daha güzel bir İpekyolu için. Fen İşleri Müdürlüğümüz, Hafıziye Mahallesi Türközü Sokak’ta da sıcak asfalt (BSK) kaplama öncesi bordür ve oluk taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR