İpekyolu Belediyesi’nden Butik Evlendirme Dairesi

Gazeteci-Yazar Ziya Türk’ün Van FM’de hazırlayıp sunduğu Van’da Gündem Radyo Programına konuk olan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, çok modern ve şık bir butik evlendirme dairesi yapacaklarını söyledi.

Van 25.06.2020 16:27:35 0
İpekyolu Belediyesi’nden Butik Evlendirme Dairesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Gazeteci Ziya Türk’ün Van FM’de hazırlayıp sunduğu Van’da Gümden Programı’na konuk olan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, yapacakları butik evlendirme dairesinin ilçeye değer ve canlılık katacağını belirti.

“BUTİK BİR EVLENDİRME DAİRESİ PLANLADIK”
Evlendirme dairesi ile ilgili bilgi veren Başkan Vekili Aslan, “Butik bir evlendirme dairesi planladık. Her şeyi hazır, şu anda ihale aşamasında. Sadece bir kaç birkaç problem var onu da çözmek üzereyiz. Oraya çok güzel butik bir evlendirme dairesi yapacağız. Butik evlendirme dairesini yapacağımız yerde bir kaç kişi itiraz etmiş. Ancak bilmiyorlar ki yapacağımız butik evlendirme salonu oraya değer katacak. Oradaki ticaret canlılık kazanacak. Bunu düşünmeyip itiraz eden bir kaç kişi için böyle bir hizmet ve yatırımdan vaz geçmeyeceğiz. İnşallah bunu da yakın sürede çözeceğiz” ifadelerini kulandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR